De meest romantische liefdesliedjes voor een bruiloft

De meest romantische liefdesliedjes voor een bruiloft!

Welk liedje wil jij horen tijdens je bruiloft? Er zijn er zoveel om uit te kiezen. Welk liedje wordt afgespeeld, is dan ook erg persoonlijk. Vaak heb je al met je partner een bijzonder liedje. Als jij wel wat inspiratie kunt gebruiken, vind je hier de top 10 meest romantische liefdesliedjes voor een bruiloft!

1. Christina Perri – A Thousand Years

Dit prachtige nummer van Christina Perri is geschreven voor de film Twilight: Breaking Dawn. Sindsdien is het een veel gedraaid nummer op bruiloften en dat is niet vreemd! Je kunt dus heerlijk wegzwijmelen bij de romantische klanken van deze hit uit 2011.

2. Bruno Mars – Marry You

Waarom niet lekker impulsief besluiten om te trouwen? Bestaat er iets wat nóg romantischer is? Ja! Dit liedje van Bruno Mars bijvoorbeeld. Dit is toch wel een van de de meest romantische liefdesliedjes voor een bruiloft.

3. Robbie Williams – She’s the one

Zij is die ene, die speciale. Deze hit van World Party heeft Robbie Williams in 1998 gecoverd en met succes! Eén van de grootste love songs die op menig bruiloft voorbijkomt.

4. Racoon – Love you more

Hoeveel stellen in Nederland die elkaar in (of rond) 2005 hebben leren kennen zullen zeggen ‘Ah, dit is echt óns liedje!‘? Wij denken heel veel. Dat mag ook, het is een prachtig nummer om lekker hard mee te kunnen blèren.

5. Ed Sheeran – Perfect

De Britse hitmachine weet mensen diep te raken. Zijn machtige stem en een akoestische gitaar is alles wat hij live nodig heeft. De studioliedjes zijn wat meer aangekleed en klinken stuk voor stuk perfect. Een ideaal bruiloftsliedje dus!

6. Bløf – Alles Is Liefde

Deze hit van Bløf uit 2007 is de titelsong van de gelijknamige romantische film. Wat is het eerste wat je ziet als je je ogen dicht doet en aan deze film denkt? Dat is vast Carice van Houten, verkleed als cadeautje.

7. Jason Mraz – I’m Yours

Vrolijk en liefdevol; Jason Mraz weet dit feilloos te combineren in zijn hit I’m Yours. Het liefdesliedje betekende in 2008 de doorbraak van Jason Mraz in Nederland. Sindsdien weet dit nummer zijn weg naar bruiloften gemakkelijk te vinden.

8. The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

Dit nummer mag zeker niet ontbreken in de lijst van de meest romantische liefdesliedjes voor een bruiloft. Ik wil geen superheld, ik wil gewoon iets als dit. Veeg ons maar op.

9. Sixpence None The Richer – Kiss Me

Dit lieve liedje past bij elke trouwerij. Uitgebracht in 2008 en een van de weinige hitjes van Sixpence None The Richer. Desalniettemin een prachtig liefdesliedje.

10. Keane – Somewhere Only We Know

Ga je mee naar dat ene plekje dat alleen jij en ik kennen? Met deze hit brak Keane definitief door in 2004.