Verjaardagsliedje header

Over ons

Hoi!

Ik ben Mariëlle, GepersonaliseerdeLiedjes.nl is mijn website. Zullen we kennis maken met een interview? 🙂

Ok, vooruit Mariëlle, wat is jouw verhaal?

In mijn tienerjaren zong ik veel, deed mee aan (amateur)musicals en had ik klassieke zangles. Toen mijn belangstelling voor jazz groter werd, heb ik een opleiding voor jazz/zang gevolgd in Amsterdam. Tegenwoordig luister ik juist weer meer naar country.

Hoe kwam je op het idee voor deze website?

In 2015 begon ik samen met mijn man de website www.LiedjeMetNaam.nl. We hadden samen een slaapliedje geschreven voor onze oudste zoon Elliot (Morgen is er weer een nieuwe dag), omdat hij problemen had met in slaap vallen. Dit liedje bieden we op deze website aan, verkrijgbaar met letterlijk elke naam. In 2018 kwam daar het verjaardagsliedje bij (Het is jouw verjaardag). Sinds een tijdje bieden we ook verjaardagskaarten aan met een CD waar het verjaardagsliedje op staat, deze website is VerjaardagsliedjeMetNaamOpCD.nl.

Al sinds het begin krijg ik vaak het verzoek voor een gehele eigen tekst voor op onze liedjes en dáár is deze website voor!

Wat voor muziek luister je zelf?

Zoals gezegd, ik luister de laatste tijd veel country. Dit zijn doorgaans in Nederland vrij onbekende artiesten die ik leer kennen via Amerikaanse streams. Wat namen; Old Dominion, Kacey Musgraves, The Washboard Union.

Waardoor werd je interesse in country gewekt?

Tijdens een roadtrip door Oost-Canada luisterden we tijdens vele kilometers in de auto naar een lokaal (country)radiostation (CFCY ♥). Zo hebben we veel Amerikaanse en Canadese country artiesten leren kennen.

Doe je alles op deze website zelf?

Ja, samen met mijn man, Michel. Schrijven, opnemen, website doen we allemaal samen.

Team GepersonaliseerdeLiedjes.nl bakken koekjes (v.l.n.r. Mariëlle – Elliot – Miller – Michel).