Tips om een digitaal product te geven

Tips om een digitaal product te geven

De tijd van platen- en CD-winkels ligt alweer achter ons. Bijna alle muziek wordt tegenwoordig digitaal verspreid. Toch is het heel goed mogelijk om op een leuke, originele manier digitale muziek aan iemand cadeau te doen. Hier lees je onze tips om een digitaal product te geven.

Voordelen van een digitaal product

  Milieuvriendelijk: geen transport(kosten) en geen (plastic) materialen.
  Goedkoper om te maken, kosten kunnen dus laag blijven.
  Raakt niet kwijt: altijd in je e-mail of cloud omgeving.
  Eenvoudig te delen via social media

Tips om een digitaal product te geven

Wat voor leuks kun je met een MP3 doen om iemand mee te verrassen? Doe hier inspiratie op!

  • Elke moderne smartphone kan muziek afspelen. Zit je in een restaurant en wil je je lief verrassen met een gepersonaliseerd liedje? Speel het af op je smartphone of eventueel via je oortjes. Deze oplossing is ook geschikt als je bijvoorbeeld in de duinen naar de zonsondergang kijkt of op de camping in een tentje ligt. Ben je op een feest, zoals een bruiloft of een zaal? Elke DJ heeft wel een kabeltje om het geluid van telefoon of MP3-speler over de boxen te gooien.
  • Ben je liever mysterieus? Zet de MP3 met bijvoorbeeld het liefdesliedje op een USB stick en geef deze aan de ontvanger. Of stuur het op. Of stop hem stiekem in zijn of haar jas. Een USB stick kun je eventueel ook bedrukt bestellen, dan kun je zijn of haar naam er op laten drukken. Goed gespeeld, casanova!
  • Natuurlijk kun je de MP3 met het persoonlijke liedje ook altijd nog op CD branden. Heb je hierbij hulp nodig? Een gedetailleerd stappenplan hoe je dit doet, vind je op deze website.

Let wel, je hoeft ons liedje niet per sé digitaal te geven. Bij het bestellen heb je de optie om hem op CD te ontvangen, tevens volledig gepersonaliseerd. Deze ontvang in een fraai vormgegeven XL kaart inclusief de speciaal voor jou geschreven tekst. In één keer helemaal klaar!

Oh ja, zo zag een platen- en CD-winkel er vroeger uit..

Gepersonaliseerde tekst

Kunnen we nog wat leuks verzinnen met de gepersonaliseerde tekst die je ontvangt? Zeker, het zou zonde zijn om hier niets mee te doen.

  • Bij elke bestelling krijg je een mooi opgemaakte PDF met daarop de tekst die we speciaal voor jou geschreven hebben. Deze PDF kun je uitprinten om meerdere mensen mee te laten zingen. Hiermee ben je voorbereid op elk feest.
  • Wat dacht je van afdrukken op canvas? Je hoeft maar een klein beetje handig te zijn met computers om (een deel van) de tekst over een foto van de bruiloft of verjaardag te plaatsen. Maximale impact!
  • Gaat het om een persoonlijk geboorteliedje? Dan kan de tekst prima in het eerste fotoboekje van het kindje, bijvoorbeeld met de foto’s van de eerste maanden.
  • Ben je een echte crea-bea? We hebben zelfs al een heuse muziekknuffel voorbij zien komen met ons liedje. Hier zit een klein speakertje in, waardoor een kleintje lekker in slaap kan vallen met zijn of haar eigen liedje.

Kies je liedje